Karrier - WEBFEJLESZTŐ (LARAVEL)

PHP FEJLESZTŐ/WEBPROGRAMOZÓ (LARAVEL)

A Groteszk Kreatívról

Fő szakterületünk weboldalak tervezése, online rendszerek fejlesztése. A Groteszk Kreatívnál hiszünk abban, hogy csakis olyan online megoldásokat érdemes fejleszteni, melyek ügyfeleinket (magyar mikró-, kis- és közepes vállalkozások) valóban közelebb viszik a céljaikhoz. Szeretjük az érthető, etikus, egyszerű dolgokat. Az új fejlesztésekkel párhuzamosan, számtalan ügyfelünknek nyújtunk mindennapi supportot ötleteinek megvalósításához, online felületeik fejlesztéséhez, online marketingjükhöz.

Milyen pozíció nálunk a "webfejlesztő"?

A Groteszk Kreatív életében rendkívül fontos szerepet játszanak a fejlesztő kollégák. Mivel sok más céggel szemben szinte kizárólag egyedi, személyre szabott megoldásokat készítünk - és jelenleg még kevesen is vagyunk - nálunk kollégáink közvetlen kapcsolatban vannak ügyfeleinkkel (persze meghatározott szabályozó keretek között, hogy ne vesszen el a hatékonyság).
Úgy gondoljuk, hogy ez az ami a legjobb eredményre vezet és kialakítja a hosszútávú elköteleződést ügyfeleinkben.

Nálunk a fejlesztő kolléga nincs eldugva, elrejtve az ügyfél elől. “Nem vagyunk olyan nagyok” még és nem is biztos hogy szeretnénk, hogy elvesszen ez a közvetlen légkör. Ezért ha kimondottan nem szeretsz kommunikálni, ha nem rajongsz az emberekért (e-mailen/online/esetenként személyesen is), inkább a négy fal között, sötét szobában egyedül fejlesztenél, akkor ez nem a te állásod.

Nálunk a fejlesztő kolléga, a munka nagyságától függően több munkatárssal karöltve dolgozza ki az ügyfélnek leszállítandó fejlesztés részleteit. Ha "problémával" szembesül új lehetőségeket kutat fel, ha valamivel nem ért egyet jelzi, (nem szeretünk olyan szolgáltatást eladni, melyre az ügyfélnek nincs szüksége). Az elkészült funkciót tesztelve átadja az ügyfélnek, naprakészen tartja verziókövető (git) rendszerünket, adminisztrálja óraszámait a saját fejlesztésű CRM rendszerünkben.
A PHP fejlesztő egy igazán izgalmas, és nagyon fontos pozíció a cég életében.

Együtt szeretnénk fejlődni veled!

Olyan munkatársat keresünk, aki számára csábító, hogy egy olyan cégkultúra megteremtésében/megújításában vehet részt, ami előtérbe helyezi az embert és a kapcsolatokat a mindent letaposó törtetéssel szemben, egy olyan cég újrarendeződésnek lehet a szerves része, ahol a minden nap beletett építő energiának kézzel fogható nyoma lesz. Szeretnénk a piaci átlagnál magasabb szakmai és "emberi" színvonalat képviselni, hosszú távú, biztos szakmai karriert biztosító munkahelyet teremteni, professzionális és értékes kollégákat bevonzani fiatalos, vidám, családias hangulatú munkahelyet teremteni.

Küldetésünk

Harcolunk a gagyi web ellen - küldetésünk, hogy minden magyar kisvállalkozás számára elérhetővé tegyük a professzionális online jelenlétet. Gyors reagálású, hatékony csapatként egyszerű, - de akár komplex - megoldásokat találunk a bonyolult kihívásokra is, amivel ügyfeleink nagyszerű eredményeket érnek el. Elkészítjük online felületeiket, webshopjukat egyedi igények alapján, menedzseljük online hirdetéseiket, tartalmat készítünk a blogjukba, Facebook oldalukra. Tudjuk és megmutatjuk másoknak is, hogy megfelelő fejlesztő partnert találni nem lehetetlen küldetés.

EZEKET FOGOD SZERETNI

HA NÁLUNK DOLGOZOL

fejlődési lehetőség

Amellett, hogy sok régi kódot is kell fejtegetni, lesz lehetőséged, sőt elvárás is új technikákat tanulni. Minden lehetséges módon segítünk a tanulásban: tréningek, Udemy tananyagok, könyvek, stb., emellett senior kollégák is segítenek kihozni magadból a legtöbbet.

home office lehetősége

A próbaidő után home office lehetőséget biztosítunk. Szeretünk együtt alkotni, szeretjük az irodánkat, de ha úgy szeretnéd kihasználhatod a home office lehetőséget.

rendszeres csapatépítés

A lényeg nyilván a munka és az üygfelek kiszolgálása, de szívesen szánunk időt egymásra munkaidőn kívül is, ezért néha elmegyünk quadozni, szabadulószobába, netán iszogatni, vagy bármi mást csinálni, amihez csak kedvünk van.

kreatív feladatok

Nem egy futószalag gyártósora mellett álló rabszolga munkát végzel, hanem partnereink álmát valósítod meg. Nap mint nap. Persze nálunk is meg kell csinálni rutin, ismétlődő feladatokat is, de mindenképpen értékteremtő munkákat akarunk készíteni.

Mi nálunk a "webfejlesztő" és mi NEM az?

Nem Wordpress mágus. Ügyfeleink problémáira, a legtöbb esetben egyedi fejlesztésű "célszoftvert" készítünk. Néha alkalmazzuk mi is kisebb projekteken és örülünk, ha értesz hozzá hogyan fejlessz benne, de semmiképp nem elegendő számunkra ha csak azt ismered behatóan.

Nem (csak) backend fejlesztő munkatárs. Amellett, hogy valójában a fejlesztések 80%-ban a backend-el kell foglalkoznod, véleményünk szerint hiba lenne így nevezni ezt a pozíciót. Az elmúlt évek toborzási tapasztalatai alapján ez elég sok félreértésre adhat okot.
Természertesen tudjuk, hogy a frontend feladatok a frontend fejlesztő kollégára tartoznak (és mi is így csináljuk), mégis nekünk olyan emberre van szükségünk, aki a magabiztos PHP nyelv ismereten túl le tud kezelni egy javascript, CSS/SCSS, Vue.js feladatot is (de legalábbis hajlandó hamar megtanulni), ha a tempó vagy a munkaszervezés megkívánja.

Jó tempójú kolléga. Kapkodni nem kell, a túlórát is kerüljük, de van néhány időnorma amit tartanod kell. Ha egy ügyfél kérésre eddig átlagosan 1 órát számoltunk, nem érünk rá, hogy 3 óráig foglalkozz vele mert nem adja ki a matek. Természetesen segítünk a kezdeti időszakban belőni az időket, fejlődni a tervezésben és együtt is alakítjuk ki ezeket, de belső törekvésednek kell lenni a minél jobb időbeosztásnak és koncentrált munkának.

Igazi problémamegoldó. Sokrétű feladattal találkozhatsz nálunk, kezdve a komoly, már-már ERP szintű rendszerektől, az egyszerű karbantartási munkákig. Egyben mindegyik munka megegyezik: ügyfelünk egy-egy problémájára ad megoldást. Ha megkapja a megoldást - akár egy teljesen más megközelítésből is - akkor örülni fog. Ahogy Te is és mi is :)

Belsős, teljesértékű munkatárs. Sok esetben kerestünk mi is szabadúszó külsőst bizonyos feladatainka. Most azonban szeretnénk igazi, ízzig-vérig belsős csapattagot találni, tehát hagyományos napi 8 órás munkarendről van szó, de a próbaidő után rugalmas munkaidő vár rád, és akár home office/távmunka lehetősége.

Ezt várjuk Tőled HA CSATLAKOZNI SZERETNÉL

SZAKMAI ELVÁRÁSOK

Rendelkezz minimum 1 év szakmai gyakorlattal. Ez nem sok, de ennyire feltétlenül szükséged lesz ahhoz, hogy rövid időn belül hasznos tagja legyél a csapatnak és ezáltal Te is jól érezd magad a bőrödben. Rendelkezned kell magabiztos PHP, MySQL és legalább alap szintű Laravel framework ismerettel, mivel saját keretrendszerünkről dinamikusan térünk át Laravel alapokra. Javascript, CSS/SCSS, esetleg vuejs ismereteid nagyban hozzájárulnak sikereidhez, ígyezt is követelményként fogalmazhatjuk meg feléd, de ne feledd ez nem egy fullstack pozíció nálunk. Git verziókövetők használata manapság már elengedhetetlen, reméljük Te is így gondolod.

EMBERI ELVÁRÁSOK

Olyan jó hozzáállású kollégát keresünk, aki mindent megtesz azért, hogy elérje az egyéni és a csapat céljait, aki a megoldásokat és nem a kifogásokat keresi. Ha szeretsz problémázni, folyton csak elvárni és "megmagyarázni", hogy mi miért nem sikerülhet, akkor ez a lehetőség, most nem neked szól. Legyen belső igényed az önfejlesztés - szakmai értelemben és az élet minden területén. Szeress csapatban dolgozni - még ha most kevesen is leszünk - és ne csak pusztán pénzkereseti lehetőségként tekints a munkahelyedre, hanem egy helyre ahol jól érezd magad.

JELENTKEZZ AZ ÁLLÁSRA!

Amire szükséged lesz, az az önéletrajzod!

#1 Küldd el jelentkezésed

Az első lépés, hogy add le a jelentkezésed! Küldd el emailen önéletrajzod, portfolió oldalad linkjét az allas@groteszk.hu címre! Ne hívj az irodai számunkon, ne írj messsenger üzenetet, egyszerűen csak küldj nekünk egy emailt! ;)

#2 Telefonos és személyes interjú

Minden komoly jelöltet felhívunk. Ennek az az értelme, hogy hamar kiderüljön, ha valami nem stimmel és így ne húzzuk a Te és a mi időnket sem. A telefonos interjú eredményétől függően fogunk személyesen is találkozni.

#3 Próba szakmai nap / feladat!

Ez egy felszabadult, kötötlen szakmai ismerkedős nap, mely nem csak egy száraz szakmai próba. Szeretnénk megismerni téged és szeretnénk ha te is megismernéd hogyan dolgozunk, milyen nálunk a légkör, hogyan is élünk mi így együtt :)

Mi lesz az adataimmal?

Természetesen betartjuk a GDPR előírásait, így csak a legszükségesebb ideig kezeljük az adataidat és azok nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

×

Hírlevél feliratkozás

Proin aliquet egestas risus, eget iaculis dui facilisis a. Maecenas eget velit eros. Sed tincidunt lacus eget cursus fermentum. Mauris auctor metus urna, eget dictum mi suscipit feugiat. Aenean purus dui, lobortis semper quam id, facilisis pretium urna.