Karrier - JUNIOR KAMPÁNYMENEDZSER

JUNIOR KAMPÁNYMENEDZSER, MARKETING MUNKATÁRS

A Groteszk Kreatívról

Fő szakterületünk weboldalak tervezése, online rendszerek fejlesztése és üzemeltetése. A Groteszk Kreatívnál hiszünk abban, hogy csakis olyan online megoldásokat érdemes fejleszteni, melyek ügyfeleinket (magyar mikró-, kis- és közepes vállalkozások) valóban közelebb viszik a céljaikhoz. Cégünk életében mindig fontos szerepet játszott az, hogy ügyfeleinknek lehetőleg komplex szolgáltatásokat nyújtsunk az online világban. Mivel - sok céggel ellentétben - erősen marketingközpontú szemlélettel dolgozunk, "adja magát", hogy egy-egy projekt elindítása után, az online marketing támogatást és kommunikációt is csapatunk végezze.
Úgy gondoljuk, hogy egy profi marketing csapat, közvetlen fejlesztői támogatással karöltve igen komoly előnyt jelent.

Milyen pozíció nálunk a Kampánymenedzser?

A junior kampánymenedzser vagy junior PPC menedzser pozíció nálunk egy "régi / új" pozíció. Folyamatosan végzünk jelenleg is PPC kampánymenedzseri szolgáltatásokat partnereinkek, de szeretnénk kialakítani egy új, önálló üzletágat, ezért szükséges bővülnünk.

Az új junior kampánymenedzser kolléga önálló javaslatokat hoz, több munkatárssal karöltve felépíti az ügyfél működő hirdetési stratégiáját. Az üzemeltetés során folyamatosan "szemmel tartja" és elemzi az ügyfél PPC kampányait, egyeztet a résztvevőkkel az időszakos aktivitásokról, ha szükséges bekéri a megfelelő kreatívokat a grafikus kollégáktól, szövegíróktól, javasol, újít, tesztel, tanul, "nyüzsög" :)

A rendszeresség és a folyamatosság erőssége és hajlandó, sőt igényli is a folyamatos új eszközök, technikák megismerését, kipróbálását.
Ha "problémával" szembesül új lehetőségeket kutat fel, ha valamivel nem ért egyet jelzi.
A (junior) kampánymenedzser egy igazán izgalmas és nagyon fontos pozíció a cég életében.

2024 számunkra a jelentős változások éve lesz!

Olyan munkatársat keresünk, aki számára csábító, hogy egy olyan cégkultúra megteremtésében/megújításában vehet részt, ami előtérbe helyezi az embert és a kapcsolatokat a mindent letaposó törtetéssel szemben, egy olyan cég újrarendeződésnek lehet a szerves része, ahol a minden nap beletett építő energiának kézzel fogható nyoma lesz. Szeretnénk a piaci átlagnál magasabb szakmai és "emberi" színvonalat képviselni, hosszú távú, biztos szakmai karriert biztosító munkahelyet teremteni, professzionális és értékes kollégákat bevonzani fiatalos, vidám, családias hangulatú munkahelyet teremteni.

Küldetésünk

Harcolunk a gagyi web ellen - küldetésünk, hogy minden magyar kisvállalkozás számára elérhetővé tegyük a professzionális online jelenlétet. Gyors reagálású, hatékony csapatként egyszerű, - de akár komplex - megoldásokat találunk a bonyolult kihívásokra is, amivel ügyfeleink nagyszerű eredményeket érnek el. Elkészítjük online felületeiket, webshopjukat egyedi igények alapján, menedzseljük online hirdetéseiket, tartalmat készítünk a blogjukba, Facebook oldalukra. Tudjuk és megmutatjuk másoknak is, hogy megfelelő fejlesztő partnert találni nem lehetetlen küldetés.

EZEKET FOGOD SZERETNI

HA NÁLUNK DOLGOZOL

fejlődési lehetőség

Lesz lehetőséged, sőt elvárás is új technikákat, módszereket tanulni. Minden lehetséges módon segítünk a tanulásban: belső tréningek, Google és Blueprint képzések, vásárolt tananyagok, könyvek, stb., emellett senior kollégák is segítenek kihozni magadból a legtöbbet.

home office lehetősége

A próbaidő után home office lehetőséget biztosítunk. Szeretünk együtt alkotni, szeretjük az irodánkat, de ha úgy szeretnéd kihasználhatod a home office lehetőséget.

csapatépítés

A lényeg nyilván a munka és az ügyfelek kiszolgálása, de szívesen szánunk időt egymásra munkaidőn kívül is, ezért néha elmegyünk quadozni, szabadulószobába, netán iszogatni, vagy bármi mást csinálni, amihez csak kedvünk van.

kreatív feladatok

Nem egy futószalag gyártósora mellett álló rabszolga munkát végzel, hanem partnereink álmát valósítod meg. Nap mint nap. Persze nálunk is meg kell csinálni rutin, ismétlődő feladatokat is, de mindenképpen értékteremtő munkákat akarunk készíteni.

Mi nálunk a Junior Kampánymenedzser és mi NEM az?

Nem "marketing mindentudó". Mivel junior pozícióról van szó, a legfontosabb a hozzáállás és a tanulni akarás. A feladatok szerteágazóak, ezért jó ha a marketing számos területről van képed és megvan az ún. "big picture", de ez nem azt jelenti, hogy a komolyabb stratégiai döntésektől a grafikákig minden a te nyakadban landol. Örülünk, ha érdekel az egész folyamat, de semmiképp nem kötelező egymagad mindent megoldanod.

Belsős, teljesértékű munkatárs. Sok esetben kerestünk mi is szabadúszó külsőst bizonyos feladatainka. Most azonban szeretnénk igazi, izzig-vérig belsős csapattagot találni, tehát hagyományos napi 8 órás munkarendről van szó, de rugalmas munkaidő vár rád és a home office/távmunka lehetősége is nyitott.

Igazi jó kommunikátor. Reklám és marketing = kommunikáció. Ezért a technikai és elemző munka mellett ebben a pozícióban folyamatosn az ügyfélkommunikáció. Minimum havi egy hosszabb egyeztetést kezdeményez ügyfeleinkkel, ahol beszámol a kampányok alakulásáról, megbeszéli velük a jövőbeni terveket, javasol, kérdez.

Jó tempójú kolléga. Belső törekvése a minél jobb időbeosztás és hatékony munkavégzés. Kedvence az automatizálás :)

Ezt várjuk Tőled HA CSATLAKOZNÁL

SZAKMAI ELVÁRÁSOK

Rendelkezz minimális szakmai tapasztalattal Google Ads-, Facebook Ads Manager hirdetéskezelő, illetve Google Analytics rendszerekkel. Nem kérünk sokat, de minimális előképzettségre feltétlenül szükséged lesz ahhoz, hogy rövid időn belül hasznos tagja legyél a csapatnak és ezáltal Te is jól érezd magad a bőrödben. Rengeteg lehetőséged lesz tanulni és fejlődni, jól felépített kampányokba belelátni, elemezni, továbbfejleszteni. Facebook Blueprint és Google certificate (Fundamentals, Search, Display, Mobile, Video) megszerzése ilyen környezetben szerintünk elengedhetetlen, reméljük Te is így gondolod. Minden tőlünk telhető támogatást megkapsz hozzá.

EMBERI ELVÁRÁSOK

Olyan jó hozzáállású kollégát keresünk, aki mindent megtesz azért, hogy elérje az egyéni és a csapat céljait, aki a megoldásokat és nem a kifogásokat keresi. Ha szeretsz problémázni, folyton csak elvárni és "megmagyarázni", hogy mi miért nem sikerülhet, akkor ez a lehetőség, most nem neked szól. Legyen belső igényed az önfejlesztés - szakmai értelemben és az élet minden területén. Szeress csapatban dolgozni - még ha most kevesen is leszünk - és ne csak pusztán pénzkereseti lehetőségként tekints a munkahelyedre, hanem egy helyre ahol jól érezd magad.

JELENTKEZZ AZ ÁLLÁSRA!

Amire szükséged lesz, az az önéletrajzod!

#1 Küldd el jelentkezésed

Az első lépés, hogy add le a jelentkezésed! Küldd el e-mailen önéletrajzod az allas@groteszk.hu címre! Ne hívj az irodai számunkon, ne írj messsenger üzenetet, egyszerűen csak küldj nekünk egy emailt! ;)

#2 Telefonos és személyes interjú

Minden komoly jelöltet felhívunk. Ennek az az értelme, hogy hamar kiderüljön, ha valami nem stimmel és így ne húzzuk a Te és a mi időnket sem. A telefonos interjú eredményétől függően fogunk személyesen is találkozni.

#3 Próba szakmai nap / feladat!

Ez egy felszabadult, kötötlen szakmai ismerkedős nap, mely nem csak egy száraz szakmai próba. Szeretnénk megismerni téged és szeretnénk ha te is megismernéd hogyan dolgozunk, milyen nálunk a légkör, hogyan is élünk mi így együtt :)

Mi lesz az adataimmal?

Természetesen betartjuk a GDPR előírásait, így csak a legszükségesebb ideig kezeljük az adataidat és azok nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

×

Hírlevél feliratkozás

Proin aliquet egestas risus, eget iaculis dui facilisis a. Maecenas eget velit eros. Sed tincidunt lacus eget cursus fermentum. Mauris auctor metus urna, eget dictum mi suscipit feugiat. Aenean purus dui, lobortis semper quam id, facilisis pretium urna.